Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

30 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Kiadó ipari telkek minden megyét lefedően


Egy cég logisztikai átalakulásához, bővítéséhez elengedhetetlen feltétel egy őrzött, teljes biztonsággal használható, lehetőség szerint közművesített csarnok vagy raktár megléte. Ha Önnek is hasonló tervei vannak a jövőre vonatkozóan, mint amiket az imént felsoroltunk, feltétlenül tekintse meg adatbázisunkat: segítségünkkel rátalálhat a hőn áhított ingatlanra, akár már ma!


Bérbeadó telkek országszerte, akár 10.000 m2-ig


Keresőfelületünkön nemcsak a kívánt ingatlan árát, méretét, jellegét vagy állapotát paraméterezheti, rövidítheti a találati listát is a régió megadásával, 19 megyére lebontva. Térképes böngészésre szintén lehetőséget biztosítunk, ahol adott városok, falvak és községek helyszínrajza alapján, utcák szerint rangsorolhatja a vállalkozásához legközelebb eső, a tevékenységéhez leginkább passzoló ipari telkek sokaságát.


Ne habozzon már most virtuálisan bejárni az egész környéket!
Nem tudhatja, lehet, hogy éppen a szomszédban találja meg álmai ingatlanát!


Ha minket választ, ingatlanközvetítői-díjjal biztosan nem kell kalkulálnia! Azonnali, közvetlen kapcsolatot alakíthat ki a kiszemelt telek bérbeadójával – és nem is lesz más dolga, mint egyezségre jutni vele, valamint rövid, vagy hosszú távon szerződni!


Felkeltettük érdeklődését? Lenne még néhány kérdése az ipari telek bérlésére, szolgáltatásainkra vonatkozóan?
Regisztráljon weboldalunkon vagy keressen minket e-mailben, mobiltelefonon – mihamarabb tájékoztatjuk további teendőiről!