Kiadó Raktár Kiadó Telek Kiadó Telephely Eladó Raktár Eladó Telek Eladó Telephely
HU   |   EN

167 hirdetést találtunk a megadott keresési feltételek alapján.Eladó csarnokok, raktárak


Régóta keresi már a megfelelő ingatlant vállalkozásához, ami nemcsak színvonalas megjelenéssel bír, de emellett gazdaságosan üzemeltethető? Közbenjárásunkkal akár már ma megvásárolhatja a tevékenységéhez szükséges csarnokot, telephelyet vagy raktárt!


Folyamatosan frissülő, naprakész adatbázis


Weboldalunkon nemcsak lokációk szerint, de egyéb paraméterek megadásával is szűkítheti a Magyarország teljes területén eladósorba került raktárak és csarnokok listáját. A térképfunkció igénybevételével pedig még pontosabb adatokat kaphat szabadon álló ingatlanjainkról – a tájékozódásban az épületekről készült fényképek is segítik.

Legyen szó ipari üzemről, műhelyről, stúdióról, oktatási centrumról, rendezvényközpontról vagy irodahelyiségről, itt garantáltan megtalálhatja egy- vagy több légterű, akár teherforgalommal is megközelíthető, közművesített, telekkel kiegészített telephelyét!

Közép- vagy hosszú távú befektetési céljait általunk könnyedén megvalósíthatja!


Eladó raktárak és csarnokok 50 m2-től 10.000 m2-ig Magyarország teljes területén!


Válasszon potenciális ingatlanokat országos lefedettséggel rendelkező gyűjteményünkből! Ha a mi szolgáltatásainkat választja, nem kell ügynöki díjakkal számolnia, azonnal kapcsolatba léphet a megvásárolni kívánt létesítmény tulajdonosával, és közvetlenül tőle vásárolhat!


Tudjon meg többet tevékenységünkről és az eladóink által kínált csarnokokról weboldalunkon, vagy elérhetőségeink valamelyikén! Keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére!